HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Stel je vraag en stuur onderstaand formulier!

×
Home All-in-one Software Hospitality Community Maatwerk Ontwikkeling Over Xperience Contact

VEEL GESTELDE VRAGEN

Xperience is een All-in-One marketing platform voor bedrijven uit de Event-, Horeca-, Leisure- en Retail- sectoren. Met onze in eigen beheer ontwikkelde All-in-One Marketing Software in combinatie met ons Hospitality Experts Community en ons digitaal platform voor betaalbare customizable, website- en software oplossingen, bieden wij een uniek totaalconcept in de Horeca, Events, Leisure en Retail sectoren.
Met onze in eigen beheer ontwikkelde All-in-One Marketing Software bieden wij bedrijven uit de Event-, Horeca-, Leisure- en Retail- sectoren gratis een bedrijfsaccount, voor het planmatig, efficiënt en resultaatgericht beheren en uitvoeren van marketingactiviteiten. De All-in-One marketing software bevat een software app dashboard, waaraan koppelingen kunnen worden toegevoegd naar specialistische software tools.
De ArtistZ Hospitality Expert Community is een uniek freelancers platform met marketing , sales en design specialisten gericht op bedrijven die actief zijn in Horeca, Events, Vrije Tijd en Retail. Alle freelance specialisten hebben werkervaring in één of meer van bovengenoemde sectoren. Via dit online platform kunnen bedrijven eenvoudig gespecialiseerde freelancers zoeken, hun profielen bekijken, chatten en hun diensten en producten boeken.
MatriX is een digitaal platform waar slimme en betaalbare software oplossingen worden aangeboden voor Horeca, Events, Leisure & Retail bedrijven. Alle Software applicaties zijn te boeken voor een vast maandlicentie bedrag. Bovendien zijn de meeste applicaties op maat aan te passen door ons ontwikkelteam.
Ja zeker!.. We beschikken over een groot team van freelance programmeurs en specialisten in het buitenland. Hierdoor zijn we flexibel om alle mogelijke soorten ontwikkelprojecten invulling te geven, tegen aanzienlijk lagere ontwikkelingskosten dan lokale bureaus. Met een groot aanbod van 'ready made' software tools via ons platform Matrix, kunnen we bovendien in veel gevallen al een oplossing bieden die al voor 80% aansluit bij jullie behoeftes. Hierdoor zullen de kosten van maatwerk veel lager uitvallen.

ONS SUPPORT TEAM

KVK nr: 62363034

BTW nr: NL002017378B34

CONTACT

HNK, Westblaak 180, 3012 KN ROTTERDAM

info@xperience.online
+31 85 1302768

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!