OVER XPERIENCE


Xperience is een Marketing Platform voor bedrijven die actief zijn in de Horeca-, Event-, Leisure- en Retail- sector. Wij bieden gratis All-in-One Marketing Software waarmee deze bedrijven hun marketing eenvoudig, efficiënt en resultaatgericht kunnen managen.

Aanvullend op de All-in-one Marketing Software bieden we de  ArtistZ Hospitality Experts Community; Een freelancers platform met verschillende specialisten in Marketing en Design die via dit platform diensten en producten aanbieden.

Via ons digitaal platform MatriX bieden we daarnaast veel gespecialiseerde software tools die aanvullend op de All-in-One Marketing Software kunnen worden gebruikt. Veel software kan bovendien betaalbaar worden gecustomized door ons development team.

×
Home All-in-one Software Hospitality Community Maatwerk Ontwikkeling Over Xperience Contact
du

WIE ZIJN WIJ

Met zijn roots in de horeca en na veel ervaring te hebben opgedaan als marketing manager binnen de eventbranche, is Barry van de Wall (oprichter van Xperience) sinds 2015 actief als zelfstandig ondernemer op het gebied van marketing en procesontwikkeling.

In al die jaren heeft hij door uiteenlopende freelance opdrachten veel verbeterkansen gezien in de Event-, Horeca-, Leisure- en retail sectoren, waar het gaat om het vergroten van de efficiëntie, de transparantie in resultaten en het rendement van marketing activiteiten.


In  de visie van Barry is er sprake van een disbalans. Veel bedrijven  zijn sterk afhankelijk van de resultaten uit hun marketing activiteiten, terwijl er vaak als nevenactiviteit invulling aan wordt geven. Het ontbreekt aan structuur, tijd, kennis, ervaring, eenvoud en inzicht in resultaten.

Xperience introduceert daarom het  All-in-One Marketing Platform.


ONZE VISIE


ONZE MISSIE


"Creating a new Xperience in Hospitality Marketing"


ALL-IN-ONE MARKETING

Gratis registratie voor unieke all-in-one marketing software

KLANT BELEVING

Creëren van online belevingen voor horeca, events, leisure & retail

RESULTAAT GEDREVEN

Creëren van transparante, resultaat gedreven marketing

FLEXIBELE SOFTWARE

Aanbod van betaalbare, en flexibel aanpasbare software en websites

HOSPITALITY COMMUNITY

Faciliteren van een community van freelance expertsONZE WAARDEN100% TRANSPARANTIE
KLANTBELEVING CENTRAAL
BEGRIJPELIJKE MARKETING
FOCUS OP RESULTATEN
PERSOONLIJK CONTACT
bb


WAAROM XPERIENCE?

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!