SOFTWARE KOPPELINGEN VOOR HORECA, EVENTS, LEISURE & RETAIL

Xperience biedt vele mogelijkheden om op maat koppelingen te maken tussen verschillende web- en software oplossingen.

LEES MEER

SOFTWARE KOPPELINGEN

Heb je een winkel en wil je jullie kassasoftware koppelen aan de webshop? Of ben je eigenaar van een cateringbedrijf en wil je offerte aanvragen via de website aan jullie CRM koppelen?; Xperience is gespecialiseerd in software koppelingen voor Horeca, Events, Leisure en Retail bedrijven.

Wij hebben ervaring met veel verschillende software applicaties en gaan altijd op zoek gaan naar synergie. Doordat we werken met een groot team van freelance specialisten kunnen we voldoen aan vrijwel alle eisen en wensen van onze opdrachtgevers. 

Omdat we uitsluitend werken met freelance programmeurs in het buitenland, kunnen we in vergelijking tot lokale software ontwikkeling bureaus, tegen veel lagere kosten ontwikkelen.

WAAROM XPERIENCE?

  • Projectmanager als contactpersoon
  • Koppeling met All-in-One Software
  • Veel specialisten beschikbaar
  • Betaalbare maatwerk ontwikkeling
  • 7 dagen per week support
  • Gespecialiseerd in software synergie
BEKIJK PRIJZEN

MATRIX PLATFORM

Maak kennis met ons digitaal platform MatriX; Hier kun je slimme en betaalbare software  oplossingen vinden die  gericht zijn op de Horeca, Events, Leisure & Retail branche.

Alle applicaties zijn te boeken voor vaste maandelijkse tarieven Ook kunnen de meeste applicaties op maat worden aangepast.

Bekijk Platform

SOFTWARE INTEGRATIE PRIJZEN

Ben je op zoek naar een koppeling voor jullie evenementenlocatie tussen jullie website en CRM software? Of wil jullie winkel het voorraadsysteem koppelen aan de webshop? Via het Xperience platform is het allemaal mogelijk tegen aanzienlijk lagere tarieven dan de traditionele webdevelopment bureaus.

Voor alle maatwerk ontwikkeling werken wij uitsluitend op basis van vaste (all-inclusive) projectsommen, welke vooraf berekend worden op basis van de geschatte werkuren, aan de hand van de gestelde projecteisen. Ons uurtarief voor maatwerk programmeren is 40 euro. Ons uurtarief voor projectmanagement is 50 euro. 

ONZE WERKWIJZE


Aan de hand van de eisen en wensen van de opdrachtgever, zoeken we altijd naar de meest efficiënte oplossingen. Om de doorlooptijd van maatwerk ontwikkeling te verkorten en de ontwikkelingskosten te beperken,  is ons uitgangspunt altijd dat we analyseren of we een bestaande applicatie kunnen gebruiken en op maat customizen. Via ons digitaal platform MatriX bieden wij veel flexibel aanpasbare applicaties aan.  Bij maatwerk  gaan we te werk in de volgende vijf stappen:

×

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!