SOFTWARE ONTWIKKELING VOOR HORECA, EVENTS, LEISURE & RETAIL

Xperience biedt een groot aantal branche specifieke, intelligente en betaalbare software oplossingen die de efficiency van bedrijven kunnen vergroten. 

LEES MEER

SOFTWARE ONTWIKKELING

Heb je een winkel en ben je op zoek naar kassa software? Of heb je een evenementenbureau en zoek je project management software. Xperience biedt software oplossingen die specifiek geschikt zijn voor Horeca, Events, Leisure en Retail bedrijven.

Maak kennis met ons digitaal platform MatriX waar je demo's kunt bekijken van diverse branche specifieke software oplossingen die wij kunnen bieden. Denk hierbij aan projectmanagement software, kassa software, social media tools, email marketing software, hotel software, food delivery software etc.

Al deze software oplossingen kunnen bovendien door ons ontwikkelteam op maat worden aangepast. Hierdoor kunnen we software oplossingen tegen relatief beperkte kosten perfect aan laten sluiten op de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.

WAAROM XPERIENCE?

  • Projectmanager als contactpersoon
  • 7 dagen per week support
  • Customizable Software Applicaties
  • Betaalbare maatwerk ontwikkeling
  • Freelance design & content experts
  • Snelle levertijd van projecten
BEKIJK PRIJZEN

MATRIX PLATFORM

Maak kennis met ons digitaal platform MatriX; Hier kun je slimme en betaalbare software oplossingen vinden voor Horeca, Events, Leisure & Retail bedrijven.

Alle Software applicaties zijn te boeken voor een vast maandlicentie bedrag. Bovendien zijn de meeste applicaties op maat aan te passen.

BEZOEK PLATFORM

SOFTWARE ONTWIKKELING PRIJZEN

Heb je een restaurant en wil je het bestelproces automatiseren? Of heb je een winkel en wil je de voorraden beter kunnen managen? Via het Xperience platform is het allemaal mogelijk tegen aanzienlijk lagere tarieven dan de traditionele software ontwikkeling bureaus.

Via onze platform Matrix kun je  'ready-to-use' software oplossingen vinden, die wij kunnen bieden voor een vast maandlicentie bedrag. Support is hierin inbegrepen.

Voor alle maatwerk ontwikkeling werken wij uitsluitend op basis van vaste (all-inclusive) projectsommen, welke vooraf berekend worden op basis van de geschatte werkuren, aan de hand van de gestelde projecteisen. Ons uurtarief voor maatwerk programmeren is 40 euro. Ons uurtarief voor projectmanagement is 50 euro. Freelance Designers, contentschrijvers, fotografen etc, worden aangeboden via onze Hospitality Expert Community. De Uurtarieven variëren tussen 20 en 50 euro, gerelateerd aan ervaringsniveau.

ONZE WERKWIJZE


Aan de hand van de eisen en wensen van de opdrachtgever, zoeken we altijd naar de meest efficiënte oplossingen. Om de doorlooptijd van maatwerk ontwikkeling te verkorten en de ontwikkelingskosten te beperken,  is ons uitgangspunt altijd dat we analyseren of we een bestaande applicatie kunnen gebruiken en op maat customizen. Via ons digitaal platform MatriX bieden wij veel flexibel aanpasbare applicaties aan.  Bij maatwerk  gaan we te werk in de volgende vijf stappen:

×

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!