STATE-OF-ART WEBDESIGN VOOR HORECA, EVENTS, LEISURE & RETAIL

Of het nu gaat om bezoekers van een restaurant, evenement, pretpark of speciaalzaak.;  De beleving die de bezoekers online ervaren kan doorslaggevend zijn of het tot een  'live experience' zal komen. 

LEES MEER

WEBSITE ONTWIKKELING

Heb je een startend of kleinschalig bedrijf en wil je een betaalbare website laten maken? Of heb je een bestaand horecabedrijf of winkel en wil je een professionele website laten ontwikkelen, die beter aansluit bij het creatief concept van jullie bedrijf?

Omdat in Horeca, Events, Leisure en Retail alles draait om een onderscheidende merkidentiteit, stijl en klantbeleving, is het belangrijk dat het ontwikkelteam de juiste creatieve vertaalslag kan maken naar het design en de content van jullie website.

Bij Xperience kun je daarom via onze eigen Hospitality Experts Community  jouw eigen team samenstellen met webdesigners, fotografen, video editors, contentschrijvers etc. Wij vullen dit team aanvullen met een project manager en programmeurs.

WAAROM XPERIENCE?

  • Projectmanager als contactpersoon
  • Webdesigners in iedere ontwerpstijl
  • Betaalbare maatwerk ontwikkeling
  • Content beheer in All-in-One Software
  • Freelance design & content experts
  • 7 dagen per week support
BEKIJK PRIJZEN

HOSPITALITY COMMUNITY

Maak nu kennis met onze Hospitality Experts Community; een uniek online freelancers platform met de beste Marketing & Design experts in Horeca, Events, Leisure & Retail. Van Tekstschrijvers, Vertalers, Fotografen, Video Editors tot Webdesigners.

Vind en boek al deze experts eenvoudig via het platform. Bij registratie voor onze gratis all-in-one software krijg je ook toegang tot de community.

WEBSITE ONTWIKKELING PRIJZEN

Wil je een professionele en betaalbare website laten maken? Bekijk dan onderstaande pakketten. Na het selecteren van een pakket, kom je op onze contactpagina. Hier kun je ons een bericht sturen, waarna we op de eerstvolgende werkdag contact  opnemen. Vanzelfsprekend is iedere verstuurde aanvraag volledig vrijblijvend.

ONZE WERKWIJZE


Aan de hand van de eisen en wensen van de opdrachtgever, zoeken we altijd naar de meest efficiënte oplossingen. Om de doorlooptijd van maatwerk ontwikkeling te verkorten en de ontwikkelingskosten te beperken,  is ons uitgangspunt altijd dat we analyseren of we een bestaande applicatie kunnen gebruiken en op maat customizen. Via ons digitaal platform MatriX bieden wij veel flexibel aanpasbare applicaties aan.  Bij maatwerk  gaan we te werk in de volgende vijf stappen:

×

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!